SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Aastavahetus spaas - vol 3

Grand Rose SPA, Kuressaare

Hawaii-stiilis aastavahetuspidu Aloha - õhtujuhiks Arlet Palmiste, showtantsijad - E.T.A., tantsutrupp Twister, kuumi hitte keerutab DJ Kaupo Mitt. Lastele oma programm. Peopilet 1650.-/in. Majutus 400.-/in/öö. Vt lisa.

Strand Spa ja Konverentsihotell, Pärnu - SOODNE!

Aastavahetuse sooduspakkumine - majutus, sissepääs ööklubisse, spaa kasutamine, rikkalik hommikusöök. Ööklubis keerutavad plaate DJ-d Mihkel Eller ja Rait Riim. Hind al 1000.-/2in/öö. Vt lisa

Meresuu Spa Hotell, Narva-Jõesuu

Aastavahetuse 6-päevane pakett Meresuu Spaas. Pakkumises majutus (5 ööd), 4 buffee õhtusööki kahele, 31.12.08 või 6.01.09 pidulik õhtusöök koos meelelahutusprogrammiga, vee- ja saunakeskuse kasutamine, 2 x Phytomeri vannihoolitsust, 2 x Sea Holistic massaaži. Hind al 11 753.-/2in/5ööd. Programm, lisainfo ja broneerimine läbi reisibüroo.

Lõppu ka mõned pühade-eelsed eripakkumised:

Suusalume ootuses Pühajärve Spa Hotell

Suusalume ootuses Pühajärve Spa Hotell

Pühajärve Spa Hotell, Valga mk

Pühade-eelne eripakkumine: 1.-15.12. tervisepakett “Puhas Puhkus” nädala sees vaid 599./in/öö(tavahind 675.-). Paketis majutus, hommikusöök, hommikune jõusaali ja ujula kasutamine, 2 lõõgastavat protseduuri valikust. Vt lisa.

Grand Rose Spa, Kuressaare

Tsitruselõhnaline jõulupakett al 1220.-/in/öö. Pakett sisaldab ööbimist, hommikusööki, sooja siidrit Calvadose ja ingveriga, piparkooke ja mandariine toas, 3-käigulist jõululõunasööki, klassikalist massaaži piparkoogilõhnalise õliga 20 min, Apelsini võlujõudu, Rosaarium kasutamist. Kehtib 1.12.08-31.01.09 (v.a 31.12.2008) vastavalt täituvusele. Vt lisa.

Saunapakett al 499.-/in/öö. Pakkumine sisaldab ööbimist, hommikusööki, Rosaariumi kasutamist. Kehtib vastavalt täituvusele pühapäevast neljapäevani kuni 29.12.2008. Vt lisa. http://www.grandrose.ee/#et/hotell/uudised&nID=127

Saka Cliff Hotel & Spa

Šokolaadine jõuluhõrgutis 990.-/in/öö. Pakkumine sisaldab majutust, MATIS kehahoolitsust- SPA hõrgutis, MATIS näopunktimassaaž, lõõgastustuba, parafinikindaid, tsooniteraapiat + valgusteraapiat Bioptroniga, sauna- ja basseiniala kasutamist. Vt lisa.

Samal teemal varasemad postitused:

Aastavahetus spaas - vol 2

Aastavahetus spaas - vol 1

Novembri-detsembri eripakkumised

2 Responses to “Aastavahetus spaas - vol 3”

  1. 1
    HPdwzahe:

    https://www.amazon.com/Quubb-Polished-Stainless-Spider-Birthday/dp/B01GRM4WVM

  2. 2
    480988:

    Great looking internet site. Assume you did a whole lot of your very own html coding

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow