SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Uue hooga uude aastasse

SpaaBlogil on esimesed 3,5 kuud seljataga. Selle aja jooksul nägid ilmavalgust 45 postitust. Algaja blogijana pean seda päris heaks numbriks. Rahul võib olla ka pidevalt kasvava külastajate arvuga, mis viimasel kuul oli 50-100 inimest päevas. Parimatel päevadel oli see arv 150 ringis. Väikese küsitluse kohaselt oli kõige suurem huvi sooduspakkumiste osas, järgnesid võrdselt spaakogemused ja info spaade kohta. Väiksem osa vastanutest tundis huvi uudiste ja trendide vastu.  Pakkumiste osa ongi plaanis lähitulevikus atraktiivsemaks muuta, loodetavasti tulevad sellega ka Eesti spaad kaasa. Google Analytics’i andmetel jõuavad inimesed SpaaBlogini peamiselt läbi otsingumootorite neti ja google (55%, märksõnasid üle 600).  Läbi lingitavate saitide (blog.tr, perekool.ee, buduaar.ee, delfi.ee jt) leidsid tee SpaaBlogini 34% külastajatest, otse tuli 10%.

Alanud aasta puhul soovin kõigile spaahuvilistele mõnusaid ja meeldejäävaid spaaelamusi!

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow