SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

In Memoriam Laulasmaa Hotellid OÜ

Täna otsustas Harju maakohus rahuldada OÜ Laulasmaa Hotellid avalduse OÜ Laulasmaa Hotellid pankroti väljakuulutamiseks. Spaade kuldajastul avatud hotellikompleksi jõudis firma opereerida ligi viis ja pool aastat.

2002.a. sügisel müüs Ametiühingute Vara Halduse OÜ amortiseerunud Laulasmaa koolitus- ja puhkekompleksi Tõnu Laagi firmale AS Fablio. Juba järgmisel sügisel avatud 300-kohalisse spaa- ja konverentsihotelli investeeriti väidetavalt 180 miljonit krooni. Hotellikompleksi hakkas opereerima Fablio AS tütarfirma Laulasmaa Hotellid OÜ. Milline on kompleksi tänane väärtus, on raske prognoosida…

5 tegevusaasta jooksul teenindati Eesti siseturu kliente ning külastajaid Soomest, Rootsist, Norrast ja Venemaalt. Tähtsaim Laulasmaal toimunud üritus oli 2004.a. suvel korraldatud Läänemeremaade Nõukogu peaministrite tippkohtumine.

Loodetavasti saab ühe etapi lõpp kompleksi uue ajajärgu alguseks. Kauni asukoha ning mitmekülgsete võimalustega hotellikompleks ei saa ju jääda külalisteta…

Loe lisaks uudist äripäev.ee’st

One Response to “In Memoriam Laulasmaa Hotellid OÜ”

  1. 1
    ex-kunde:

    Tundub, et ‘uuel operaatoril’ on hinnad kõrgemad kui enne (690.- asemel saab kahese toa SOODUSHINNAGA 1090.-, lisaks pead 500 krooni eest teenuseid ostma… VOT NII ON LOOD) Jõudu!!!:-)))))
    http://www.laulasmaa.ee/?sisu=576&menyy=35&menyy2=37

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow