SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Esimene blogi Sakalt

Olen nii mõnelegi kurtnud, et turismitöötajad kipuvad konservatiivsemat sorti tegelased olema. Ma ei liialda, kui ütlen, et aasta tagasi toimunud turismitöötajate turunduskoolitusel oli 25-le 30-st inimesest võõrad sellised sõnad nagu ‘blogi’, RSS või ‘Google Analytics’... Alati on erandeid, hea eeskujuna tooksin välja kasvõi Soomaa Aivari tegemised.

SpaaBlogi toimetades olen iganädalaselt jälginud Eesti spaade kodulehti, lugenud uudiskirju ja jälginud teisi veebipõhiseid väljundeid. Alati on eranded, kuid tundub, et enamik spaasid on veel 10-aasta taguses tegevuskonteptsioonis kinni, ning uute ja tänapäevaste võimalustega kaasaminek on väga vaevaline ja raskesti hoomatav. Veebikeskkonnad emotsioonitud, kaugel kliendikesksusest ning tihtilugu segase sisu ja ülesehitusega. Aga mis on üldse turismitoote eesmärk? Ennekõike tagada külastajale positiivne emotsioon ja meeldejääv külastuselamus, vastata kliendipoolsetele ootustele ning ületada neid! Seda otsib külastaja alateadlikult juba enne lõplikku turismitoote valiku tegemist. Näiteks Eesti spaaliidu ametlik kodulehekülg ei kannata üldse mingit kriitikat - tegemist võiks ju ideaalse Eesti spaaturismi turunduskanaliga olla…

Seda toredam oli lugeda Saka Cliff Hotel & Spa tegemistest ja pakkumistest nende toredast veebipäevikust. Lugedes vahetuid päevakajalisi postitusi tekkib endalgi tahtmine nii mõnestki ettevõtmisest osa saada!

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow