SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Osta endale väike spaahotell, hind 39 mln…

Juhtusin lugema kuulutust, et müügis on Saaremaal, Mändjalas asuv Hotell Saaremaa (endine Männikäbi hotell). Objekti hind on 39 miljonit krooni, mis ühtlasi sisaldab registreeritud kaubamärki Hotell Saaremaa. Krediidiinfo andmetel praegusel omanikul kehtivat maskuvõlga üleval ei ole.

AS Saare Hotelli omanduses olevas privaatses rannahotellis*** on 41 numbrituba, mis mahutavad ööbima 92 külastajat. 2006 aasta jaanuaris avati eurorahade abil külastajatele Eesti üks esimesi thalasso-tüüpi lõõgastavate protseduuridega spaakomplekse, kust leiab nii soolasauna e. solaanium, aurusauna, leilisauna, infrapunasauna, soojad pingid, kontrastbasseini, kümblustünni, mullivanni kui ka ruumid personaalseteks hooldusteks. Hotellikompleksis asuvad veel restoran, merevaatega lounge, erinevad seminari- ja koosolemiseruumid ning mändidealune suveterrass.

Hotell Saaremaa - thalasso spa kodulehele
Loe müügipakkumisest lähemalt

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow