SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Que vadis Narva-Jõesuu?

Veel paar aastat tagasi oli juttu mitme suure spaaprojekti elluviimisest Narva-Jõesuus. Räägiti kunagise kuurordi peatsest õitsengust, uuest suvepealinnast, Läänemeremaade Rivierast. Lisaks aastakümneid tegutsenud Narva-Jõesuu sanatooriumile avas 2008.a. kevadel uksed esimene suurprojekt - Meresuu SPA Hotell, mis ühtlasi pälvis aasta parima turismiobjekti tiitli. Kuuldu järgi pole majandussurutis veel kriipsu peale tõmmanud Narva jõe suudmealale planeeritud surfikeskusele. Kuid teised arendusprojektid on paremate aegade ootuses külmutatud. Kinnisvara portaalides on tänase seisuga rohkem Narva-Jõesuuga seotud hotelliprojektide müügi- ja rendikuulutusi kui eales varem…

Kinnisvara pakkumised Narva-Jõesuus:

 • Rendile anda 9-korruseline hotellikompleks Aia 4 (4120 m²). Loe lähemalt.
 • Rendile anda  9-korruseline renoveerimist vajav hotellikompleks (8500.0m²), Vabaduse tn. 75. Loe lähemalt.
 • Müüa Hotell YES kinnistu (1 200 m²), Vabaduse tn 30. Loe lähemalt.
 • Müüa Hotell Liivarand 5-korruseline kinnistu (3813.9), Koidula 21. Loe lähemalt.
 • Müüa hostel Algus kinnistu (855 m²), Rahu tn 7. Loe lähemalt.
 • Müüa Hostel Mereranna kinnistu, Aia 17-17a. Loe lähemalt.

Kuurort täis nõukogudeaegseid ehitisi

Nõukogude ajal oli ligi kümnekilomeetrise rannaribaga Narva-Jõesuu üks vabariigi tunnustatumaid puhkerajoone. Sinna rajati hulgaliselt asutuste puhkebaase, lastelaagreid, pansionaate ja mitmeid sanatoorse ravi korpuseid. Põllumajandusettevõtetele kuuluv ning viiest korpusest koosnev Narva-Jõesuu sanatoorium teenindas 80ndatel ca 6000 inimest aastas. Külastajaid oli aastaringselt ja keskmiselt veedeti „maainimeste“ tervisehädade ravimisele spetsialiseerunud sanatooriumis 2 nädalat.

Lisainfo ja viited:


3 Responses to “Que vadis Narva-Jõesuu?”

 1. 1
  Classique New Balance Training Hommes Trainers Gris Rouge:

  Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for me on Firefox. Superb Blog!

 2. 2
  Sélectionner Bleu Vert Air Jordan 4:

  Hi! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 3. 3
  Essayez de New Balance Hommes 896 Tennis Marine:

  Hiya! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow