SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Kaks ilma kolmandata ei jää

Täna, koos esimese tõsiseltvõetava lumesajuga Tallinnas, potsatas spaablogi kommentaaridesse soov näha blogis uusi postitusi. Kirjanduslikku terminit kasutades oli see nagu viimane piisk karikasse. Iga päevaga, mil Eestimaa ilmad muutuvad kõledamaks ja märjemaks, tuntakse rohkem huvi spaade kohta. Kuna mul ei ole erilisi vabandusi ja ettekäändeid spaablogiga mitte tegeleda, siis tänase postitusega avan ametlikult spaablogi kolmanda hooaja.

Ausalt ja avameelselt öeldes, oli vahepeal plaanis samas valdkonnas midagi keerulisemat ja suuremõõtmelisemat teha. Paraku on need jäänud toppama ning millal ja kas arendusplaanid teoks saavad, ei oska prognoosida. Esialgu siis jätkaks sarnaselt varasemale. Rõhuasetus on erinevate spaade pakkumiste kajastamisel, sest nende peale on lugejad kõige maiamad. Eelmisel hooajal külastas spaablogi keskmiselt 200-300 inimest päevas, mis Eesti mastaape arvestades, pole just piinlikuks tegev number. Kui hoo sisse saab, kolib spaablogi ka FaceBook’i, et fännidele veel operatiivsemalt uudiseid ja pakkumisi edastada.

Üks mõte on veel – laiendada tiimi. Esiteks kaasata spaablogi ridadesse toidu ning ilu- ja spaatoodete rubriigi toimetajad. Need on kaks suurt valdkonda, mida kuidagi katta ei suuda, sest nii palju põnevat oleks kajastada, millest ka spaablogi lugejad võiksid rõõmu tunda. Kui keegi juba teab kedagi, kel piisaks mainitud üleskutsest ja kel jätkuks fanatismi ja ettevõtlikust spaablogi tegemistes ja arendustes kaasa lüüa, siis andku teada! Suurem mure on spaafännist tehnilise arendaja leidmisel, sest minu naiselik mõistus ei suuda süveneda tehniliste tõrgete-probleemide lahendamisse (no kavõi foorumi teema). Arenemisvõimalusi on palju ning üheskoos saaks ehk veelgi parema lõpptulemuse.

Tagasiside ja ettepanekud on rohkemgi kui teretulnud. Väike küsitlus vasakus veerus ootab vastajaid, et teaks, millele rohkem panustada. Mõnusat nädalavahetust ja jääge lainele, sest varsti leiate spaablogist ülevaate hooaja parimatest spaapakkumistest.

2 Responses to “Kaks ilma kolmandata ei jää”

  1. 1
    Ekene:

    Har nu le4st ikapp och se5 snart jag ser dina kuddar blir det ett e5hhh, se5 fina lisokm blandningen med gamla och nya!KramarCia

  2. 2
    cheapautoinsuranceratesqw.com:

    I see, I suppose that would have to be the case.

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow