SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Aastavahetuse paketid Eesti spaades

Novembris pakuvad mitmed spaad aastavahetuspakette soodsama hinnaga. Pakkumiste hinnad inimese kohta jäävad vahemikku 990.- kuni  1990.-/öö. Nagu ikka, peaks üritusi leiduma igale maitsele - valikus on tsirkust (Rüütlis), Setomaa glamuuri (Värksa), 80ndate retrot (GOSPAs), kuumi rütme Jaan Kirsi esituses (Fra mare) jpm põnevat.

Arensburg Boutique Hotel & SPA, Kuressaare

 • Aastavahetuse pidu Arensburgis, meeleolu loob Kuressaare parim ansambel Penrose ja nautida saab spetsiaalset aastavahetuse õhtusööki. Paketi hind standardtoas 1535.-/in/öö/; superiortoas 1835.-/in/öö. Paketist lähemalt

Bernhard SPA Hotell, Pühajärve

 • Tujuküllane aastavahetus Bernhardis, paketi hind novembris 2690.- /2ööd/1in, detsembris 2890.- /2ööd/1in. Vaata pakkumist.

Dorpat Hotell, Tartu

Fra Mare Thalasso SPA

 • Kuumade rütmidega uude aastasse, õhtujuht Jaan Kirss, tantsuks Kirss ‘N’ Garden - aastavahetuspakett al 1500.-/1öö/1in. Vaata pakkumist.

Georg Ots SPA Hotell, Kuressaare

 • Aastavahetuspidu Helged mälestused ‘nõuka ajast’. Retrohõngulist pidu veavad õhtujuht, DJ ja ansambel Regatt. Paketi hind novembris 1690.-/1öö/1in, paketi hind detsembris 1890.-/1öö/1in. Vaata pakkumist.

Johan SPA Hotell, Kuressaare

 • Aastavahetuse pakett “TULE JA SÄRA“ al. 1990.-/2ööd/1in. Vaata pakkumist.

Kubija hotell- loodusspaas, Võrumaa

 • Müstiline aastavahetus Kubijal - programmi juhib Aleksandra Moorast, meeldejäävaid hetki pakub parodeerija Vladimir Kuznetsov ning tantsuks mängib ansambel Hea Story. Programm on venekeelne. Hind al 2410.-/2ööd/1in (novembris), 2645.-/2ööd/1in (detsembris). Vaata pakkumist.

Laine SPA Hotell, Haapsalu

 • Aastavahetus Laines, tuntud repertuaariga esineb Karl Madis. Aastavahetuspaketi hind 1900.-/2ööd/1in; 1250.-/1öö/1in (novembris tasudes -10%). Vaata pakkumist.

Saaremaa SPA Hotellid Rüütli, Meri

 • Särav aastavahetuspidu Saaremaa SPA Hotellides - peopakett alates 777.-/in (ilma majutuseta). Tutvu peo programmiga.
Saka Cliff Hotel & SPA, Ida-Virumaa
 • Glamuurne 60 & 70-ndate stiilis Uusaastapidu Saka Mõisahäärberis. Esineb Supernova, kes teeb vana head 1960. ja 1970. aastate biit- ja rokkmuusikat, millele on antud tänapäevane vorm. Aastavahetuspeo paketi hind al. 3000.-/1öö/2in. Vaata pakkumist.

Strand SPA & Konverentishotell, Pärnu

 • Aastavahetuspidu Strandis - õhtut juhib SEPO SEEMAN, peole lisavad hoogu ansambel KALA ja MERLYN UUSKÜLA. Silmailu pakub tantsutrupp LANCY. Paketi hind enne 10.12.2010 al 1499.-/1öö/1in, alates 10.12.2010 al. 1799.-/1öö/1in. Vaata pakkumist.

Värska Sanatoorium, Setomaa

 • Glamuurne ja stiilne aastavahetus Värskas - õhtut juhib Peep Puis, tantsuks mängib ansambel Minu band. Paketi hind al 990.-/1öö/1in. Vaata pakkumist.

Vihula Mõis, Lääne-Virumaa

3 Responses to “Aastavahetuse paketid Eesti spaades”

 1. 1
  Nicole:

  Paul from France, October 30, 2012 at 1:19 PM Tout, et en plus le parc, la vue, la de9co et surtout l’ensemble du pereonnsl. Sans oublie9 le restaurant extraordinaire par sa qualite9. Le prix est largement justifie.

 2. 2
  mobile:

  That’s not just logic. That’s really sensible.

 3. 3
  cheap car insurance quotes online:

  That’s a clever answer to a tricky question

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow