SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Kristiine Täismaja raames spaapaketid al. 435.-/in

Kolmapäevast kuni pühapäevani (3.-11.11) toimub Kristiine Keskuse Täismaja kampaania, mille raames pakub reisibüroo GoTravel tavahinnast soodsamaid spaapakette Sakasse, Johan spaasse, Grand Rose’sse, Meresuusse, Viimsi spaase, Vihula mõisa ja Haapsalu Fra Maresse. Paketid sisaldavad lisaks majutusele ja veekeskuse-saunade kasutusele paari lihtsamat protseduuri, Fra Mares pakutakse ka õhtusööki.

Pakette müüakse ajavahemikus 03.11.- 07.11.10 ainult GoTravel’i müügilettides - Kristiine Keskuse GoTraveli büroos ja Kristiine Keskuse 1.korrusel, vana Apollo raamatupoe juures, Jyski kõrval. Pakettide tellimine ja tasumine peavad toimuma samaaegselt, samuti ei kuulu väljaostetud tellimused tühistamisele. Pakettide kasutamise aeg on lähtuvalt spaast erinev (vt konkreetseid pakkumisi).

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow