SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Spaateemaline küsitlus ootab vastajaid

Spaablogi püüab aidata ühte tulevast turismispetsialisti ning palub lugejatelt mõne vaba minuti, et vastata küsitlusele, mis aitaks välja selgitada inimeste eelistusi spaa valikul.

Allolevalt lingilt avanev küsitlus on koostatud Tartu Ülikooli Pärnu kolledži tudengi Jane Suka poolt. Küsitluse eesmärgiks on välja selgitada inimeste eelistused spaa valikul ning otsuseid mõjutavad tegurid. Saadud vastuste põhjal oleks spaadel võimalik oma tegevusi analüüsida ning tulevikus Teie ootustele paremini vastu tulla. Küsitlus sisaldab küsimusi just nimelt Teie eelistuste kohta hõlmates nii hinna olulisust kui ka Teie arvamust loodus- ehk ökospaade kohta. Eesmärk on välja selgitada, kas spaakülastajate jaoks on olulised spaakosmeetikumide koostis ja päritolu ning mida arvatakse Viimsis asuvast ökospaast Harmoonikum (seda juhul, kui olete Harmoonikumi külastanud).

Tulemuste analüüs kajastatakse lõputöös „Inimeste eelistused spaa valikul OÜ Harmoonikumi näitel”. Küsimustik on anonüümne. Teie vastused alltoodud küsitlusele on oodatud kuni esimese maini 2011. aastal.

Kui Teil tekib küsimusi, võite vahetult Jane poole pöörduda meiliaadressil janesukk@hot.ee.  Suured tänud kõigile, kes leiavad aega küsimustele vastata!

Küsitluse leiad siit

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow