SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Spaablogi käis Laulasmaa spaad uudistamas

Kes rohkem, kes vähem kursis, kuid lühidalt öeldes avas juuni alguses uksed mõnda aega suletud olnud Laulasmaa spaa. Ühel kaunil pärastlõunal käisingi uudistamas, kuidas esimesed kuud läinud olnud, mida põnevat pakutakse ja mis uutel omanikel plaanis on.

Taaskord pidin veenduma, et asukoht on selle spaahotelli vaieldamatu trump, sest 30minutilist teekonda Tallinnast ei pidanud pikalt ette planeerima ja ümbritsev loodus on seal lihtsalt super. Sinna tasuks minna juba ainuüksi mereranna, männimetsa ja oivaliselt lõhnavate kibuvitsade pärast!

Koheselt oli märgata, et elu on taas Laulasmaal käima lükatud. Terrassi kaunistasid kaunid lillevanikud, soliidses välikohvikus sumisesid pintsaklipslased, varjualused mändide all, mereranda viis uus ja uhke laudis ning basseinikeskuse ääres toimus vilgas ehitustegevus. Hotellist vaid 50m kaugusel asuva liivararanna korras hoidmisega tegelevad spaa töötajad, suplejad saavad kasutada välidušše, rentida lamamistoole ja ilusa ilma korral on avatud rannakohvik. Kes piirkonnas soovivad ringi vaadata (Lohusalu jahisadam, Kõltu mõis), tasuks rentida jalgratas või laenutada kõnnikepid.

Kompleksi üldine funktsionaalsus on plaanis samaks jätta. Vastuvõttu ja hotellitube on värskendatud ja esmamulje on oluliselt hubasem. Laulasmaa spaa köögipoole eest vastutab võrratu peakokk Angelica Udeküll, kes oskab tervisliku-maitsva-trendika oskuslikult üheks tervikuks seada. Väliterrassi kõrval on algust tehtud maitse- ja lõhnataimede kasvatamisega. Merevaate ja terrassiga restoraniosa on jaotatud kaheks  - a’ la carte ja buffee. Hetkel pakutakse külastajatele ainult hommikusöögi buffeed ja gruppide buffee toitlustamist ettetellimisel.

Suurimad muudatused leidsin eest spaa osast. Basseinide juurde viivad riietusruumid on ümberehitatud ja olulisemalt suuremaks muudetud. Uutesse (ühis-)saunadesse pääseb veekeskuse poolelt. Mõnuleda saab aurusaunas, infrapunasaunas, sanaariumis, kivisaunas ja soolasaunas. Meeste riietusruumi on alles jäänud ka leilisaun. Basseinide osas muudatusi ei ole, hetkel käib ehitus välibasseini kõrvale rajatava puuküttega saunakompleks juures. Jõusaali huvilised peavad veel ootama, kuid loodetavasti leitakse peatselt ruumid ka treeningmasinatele.  Tänase hinnakirja alusel on veekeskuse ja saunade pilet täiskasvanule nädalavahetusel 13 euri, perepilet 35 euri (2 tundi).

Spaakeskuse teine korrus on oluliselt värvi juurde saanud ning suurima muudatustena on kardinatagused massaažiruumid saanud korralikud seinad ja uksed. Põnevamatest hoolitsustest tasuks ära märkimist Vene spaamassaaž (80min/48eur) ja mitmed idamaised spaaprotseduurid. Uue jume on saanud ka peamajas asuv ilusalong, kus osutatakse juuksuri, maniküüri, pediküüri teenust ja mitmeid iluhooldusi. Vaieldamatult on tegemist ühe kaunima vaatega ilusalongiga.

Kokkuvõtteks suur tunnustus lühikese aja jooksul ellu viidud muudatuste eest ning loodetavasti jätkub uutel tegijatel jaksu hotellikompleks parimal tasemel tomimima panna. Nii et konkurentidel tasuks valmis olla - hea askoha, kaasaegsete võimaluste ja pideva teenuste arendamisega võib Laulasmaa spaast peagi arvestatav tegija saada. Kel huvi, soovitan uudistama minna!

Vaata lisaks:

Fotod: spaablogi 2011

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow