SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Uus teenus Grand Rose spaas - jalgade kalahoolitsus

Maailmas üha enam populaarsust koguvat kalateraapia hoolitsust on nüüdsest võimalik nautida ka Kuressaare kesklinnas asuvas Grand Rose SPA Hotellis. Vähemalt Tallinnas (sh Viimsi Tervis SPA’s) on selliseid kohti mitu, kuid spaablogi andmetel on Grand Rose spaa esimene kalateraapia pakkuja Saare maakonnas.

Jalgade kalateraapia ehk kalahooldus on ainulaadne looduslik nahahooldusprotseduur, mille käigus spetsiaalsed doktorkalad (Garra rufa) puhastavad ja koorivad nahka, toitudes pindmistest surnud naharakkudest. Lisaks surnud rakkude eemaldamisele teevad kalakesed ka korraliku jalamassaži, mis parandab vereringet ning toniseerib.

Basseinis on Türgist Kangali soojaveeallikatest pärit doktorkalad, kes ühtlasi eritavad ensüümi diatanool, mis soodustab rakkude uuenemist. Nahk on pärast töötlemist pehme ning värske. Protseduur on soovitatav kõikides vanuses inimestele, kuna kalakesed masseerivad õrnalt jalgadel asuvaid punkte, mille kaudu mõjutavad kõiki organeid. Kaladel ei ole hambaid ning protseduur on ülimalt nauditav. Tegemist on 100% loodusliku hoolitsusega.

Hästi mõjub protseduur:

 • nahapaksendite,
 • higistavate jalgade,
 • kuiva naha,
 • ekseemide ja muude nahaprobleemide korral

Hinnad Grand Rose SPA Hotellis:

 • Express kalahoolitsus jalgadele (20 min) 19 eur/1in, 27 eur/2in
 • Luksuslik kalahoolitsus jalgadele (45 min) 32 eur/1in, 43 eur/2in

Loe ja vaata lisaks:

One Response to “Uus teenus Grand Rose spaas - jalgade kalahoolitsus”

 1. 1
  Compare Virtual Assistant Services:

  When everything is said and done, it’s all about finding a perfect balance between distributing critical and non-critical parts of your operation. Offshoring is an ideal option if you want to enhance your operations while retaining full control of the process.

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow