SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Kubijal avatakse uus vee- ja saunakeskus ning unekliinik

Lähipäevil avatakse Võrumaal Kubija hotell-loodusspaas uus vee- ja saunakeskus, kus on 4 erinevat sauna (leili-, aroomi- auru- ja soolasaun) ja veesilmad lõõgastumiseks. Liskas on kaks välissauna, kus lubatakse vana kombe kohaselt vihelda! Viimane on ju lausa luksus, sest avalikke vihtlemiskohti tuleb tänapäeval juba tikutulega taga ajada:-). Siit leiad pildigalerii.

Hoonekompleksi teisel korrusel valmib Euroopa tasemel Mae Pindmaa Unekliinik, kust saavad abi unehäiretega kliendid. Unekliinikus tehakse kindlaks, kas te norskate, kas see põhjustab hingamise seiskumist ja õhupuudust, kas unehäired ja stress on tekitanud südamehäireid, kõrgvererõhutõbe, kurgukaebusi, tasakaaluhäireid või ülekaalulisust. Kasutades nii nüüdisaegse lääne kui ka traditsioonilise idamaise meditsiini meetodeid, selgitatakse välja Teie unehäire olemus ja põhjus ning pakutakse parimat ravi.

Ja nagu ikka, pakutakse ka mitmeid erinevaid spaahoolitsusi ja restoranis saab süüa ehedat eesti toitu.

Vaata lisaks:

3 Responses to “Kubijal avatakse uus vee- ja saunakeskus ning unekliinik”

 1. 1
  car loan:

  This post will help the internet people for setting up new website
  or even a weblog from start to end.

 2. 2
  bewailed:

  Отличный портал, но стоит больше добавлять информации

 3. 3
  masolutionimmo.com:

  I was extremely pleased to uncover this site.

  I wanted to thank you for ones time due to this fantastic read!!
  I definitely really liked every bit of it and i also have you bookmarked
  to see new stuff on your web site.

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow