SpaaBlogi

SpaaBlogi

SPA: uudised - pakkumised - koduspaa

SpaaBlogi RSS Feed
 
 
 
 

Spaablogi viimane postitus

Jep, nii see on. Neli toredat hooaega jääb seljataha, kuid sel sügisel on lood teisiti.

Põhjuseid on mitmeid. Võrreldes aastaga 2008, mil sai blogiga alustatud, on võimalused parimaid spaapakkumisi leida ja saada oluliselt avardunud. Olgu siis selleks kanaliks Facebook või mõni päevapakkuja ning spaablogil pole ju mõtet pakkumisi pidevalt kasvavas infotulvas dubleerida.

Paraku ei tulnud projektiga kaasa ka spaad ise (vähemalt loodetud mahus) ning mingil hetkel ei piisa isiklikust entusiasmist. Nii eestlaslik on nokitseda üksi oma nurgas ja nii mugav on tegutseda sissetöötatud strateegiatega isegi kui need tänapäeval kõige perspektiivikamad ei ole.

Eesti turg on nii väike, et ühel hetkel tunned, et hakkad juba teemasid pastakast välja imema. Spaahuvilistel on kõik spaad mitu korda läbi proovitud ja suure tõenäosusega on nad rohkem näinud-kogenud kui mina koduperenaisena. Oleks muidugi super, kui leiduks keegi tore ja entusiastlik tegelane, kes fännab teemat ja tahaks spaablogile uue hingamise sisse puhuda. Andke teada, tore kogemus igatahes!

Ja mis siin salata, on minulgi tekkinud uus ‘armastus’ millele rohkem hinge, tähelepanu ja aega tahaks pühendada!

Suured tänud kõigile, kes spaablogi tegemisi nii siin kui ka FB’s jälgisid! Mõnusaid spaaelamusi! Muahhh!!!

Spaahunt alias Sabina Kaukis

One Response to “Spaablogi viimane postitus”

  1. 1
    tips on buying used car - bigessaywriter com:

    There are several reasons, compared to the year, when the blog was started, there are opportunities to find the best spa deals and get significantly expanded.

Leave a Reply

Snowstorm powered by nksnow